µSamp2-programmet findes i fire versioner:

Download:

Licenser til designer-versionen og til coach-versionerne leveres ved opgivelse af apparatnummer, se andetsteds for priser og bestilling. Licenser er uden tidsbegrænsning.

Installation

Programmet leveres i form af en selvinstallerende .exe-fil, som både indstallerer selve µSamp2-programmet og den nødvendige driver (ikke i demo-versionen) til µSamp2-forstærkeren. Det anbefales at gemme filen i en mappe (eventuelt skrivebordet) på computeren og derefter eksekvere installationsprogrammet, som er selvforklarende. Efter installationen er placeret et ikon på skrivebordet, hvormed µSamp2-programmet kan startes.

Proceduren er helt den samme, hvis der er tale om en opdatering, bortset fra at opdateringen ikke indeholder en driver.

Forudsætninger

µSamp2-programmet er skrevet til Windows og forudsætter som minimum version XP servicepack 3. Visse dele af programmet kan være ret beregningskrævende, men det plejer ikke at være et problem.

Det anbefales at downloade Demoprogrammet ovenfor. På den måde kan man dels danne sig et indtryk af programmets funktion og finde ud af, om det kan afvikles problemfrit på den aktuelle computer.

Hvis det er planen at benytte µSamp2-programmet til at designe nye protokoller, er det hensigtsmæssigt at råde over to skærme, men det er ikke strengt nødvendigt.

Klik her, hvis du ikke kan se menuen