Fra starten er µSamp2 udviklet med profesionelle trænere i tankerne. Ideen var at tilbyde et produkt, hvor både hardware og software er således designet, at det muliggør individuel træning under vejledning fra en træner. Dette på en sådan måde, at brugeren ikke behøver at indfinde sig hos træneren ved hver eneste træningssession, men kun en gang imellem efter behov. Resten af tiden kan der kommunikeres via internettet.

Dette var tænkt som et bidrag til udbredelsen af den form for bevidsthedstræning, som anvender neurofeedback.

Desværre har denne ide ikke vundet større tilslutning blandt eksisterende trænere, hvilket sammen med krisen og den almindelige økonomiske afmatning i nogen grad har ødelagt økonomien i projektet.

Imidlertid er det alligevel lykkedes at sælge hele den første serie af apparater, blot til en anden målgruppe. Der er altså for øjeblikket udsolgt, mens jeg reparerer økonomien og overvejer om jeg skal starte produktionen op igen på dette ændrede grundlag.

Når og hvis jeg igen er leveringsdygtig, vil leveringen ske efter først til mølle princippet, ide jeg da først vil orientere potentielle kunder, der måtte stå på en venteliste.

Send mig en mail, hvis du er interesseret i uforpligtende at komme på ventelisten.